RUOKALAPPU

26,90 sis ALV 24%

Biohajoava ruokalappu joka muovautuu kuin muovinen kaukalo. Tehty uusiokäytetyistä kankaista ja päällystetty mehiläisvahalla, joka tuo muovautuvan ominaisuuden kankaalle.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): RUOKALAPPU-BeeClever Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
 

Kuvaus

Mehiläisvahalla päällystetty ruokalappu on oiva muoviton vaihtoehto lapsen ruokailuun.

Bee Clever ruokalappu muovautuu kuin muovikaukalo ja on täysin muoviton. Tämän lisäksi se on 100% biohajoava. Huomioi että hunajaa ei suositella alle 1-vuotiaille. Tästä syystä emme myöskään suosittele ruokalappua alle 1-vuotiaille jos he tahtovat maistella ruokalappua. Ruokalaput ovat hieman kookkaampia kuin pienimmät ensiruokalaput.

Mehiläisvahan ansiosta ruokalappu muovautuu kehon lämmöllä, joten ruokalapun taskun saa avattua niin että se myös pysyy auki. Näin ruoka tipahtaa helpommin ruokalapun kaukalomaiseen taskuun, eikä suoraan syliin. Ruokalappu on myös helppo kuljettaa mukana, sillä se menee pieneen tilaan. Rypisteleminen ja muovaaminen, aktivoi mehiläisvahan ja tekee kovan oloisesta ruokalapusta pehmeän joka mukautuu lapsen ja tarpeiden mukaan. Sen saa myös helposti käärittyä pieneksi tiheäksi nyytiksi laukkuun, ilman että mahdollinen lika ruokalapusta käytön jälkeen leviäisi laukun pohjalle. Ruokalappu puhdistetaan huuhtelemalla haalealla vedellä, halutessaan voi käyttää tilkan laimennettua tiskiainetta.

Käytämme ainoastaan kankaita luonnonkuiduista joten tultuaan tiensä päähän ruokalappu leikataan palasiksi, kompostoidaan tai poltetaan, toimii mainiona sytykkeenä jos käytettävissä on tulisija. Se on siis täysin biohajoava.

Ruokalaput ommellaan käsityönä Suomessa uusiokäytetyistä kankaista jonka jälkeen ne päällystetään mehiläisvahalla.

Pyrimme jatkuvasti pitämään valikoimassamme niin retro kuoseja kuin hillittyjä graafista suunnittelua .

Koska hunajaa ei suositella alle 1 vuotiaille, emme myöskään voi suositella mehiläisvahalla päällystettyjä ruokalappuja alle 1 vuotiaille. Mallit ovat kooltaan hieman suurempia, jotta ne soveltuisivat paremmin taaperoplle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.