(1 tuotearvio)

KESTOPUSSI

21,90 sis ALV 24%

Kuosivalikoima vaihtelee secon hand kankaiden käytöstä johtuen. Tämänhetkisessä valikoimassa on yksivärisiä keltaista, pasetellililaa sekä graafista musta/valko/kelta raidaddlista tai ruudullista. Toiveita otetaan mieluusti vastaan ja voimme myös lähettää kuvan yksittäisestä tuotteesta.

Valmiiksi ommeltu pussukka on helppo tapa säilöä tai pakastaa esimerkiksi leipää. käyttää esimerkiksi myös eväs-, vihannes-, tai hedelmäpussina. Pussukan mitat ovat 26 x 28 cm. Käärimällä reunat kokoa voi säädellä.

Out of stock

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): KESTOPUSSI-BeeClever Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
 

Kuvaus

Valmiiksi ommeltu pussukka on helppo tapa säilöä tai pakastaa esimerkiksi leipää. Sopii käytettäväksi myös eväs-, vihannes-, tai hedelmäpussina. Kestuopussin mitat ovat 26 x 28 cm. Käärimällä reunat kokoa voi säädellä.

Kestopussi on tehty vanhasta kankaasta joka on päällystetty mehiläisvahalla. Se muovautuu käden lämmöstä, jähmettyy kylmässä ja soveltuu kuten ekokelmutkin pakastettavaksi. Sopii kaikelle paitsi raa’alle kalalle tai lihalle. Ei saa altistaa kuumalle, silloin vaha sulaa eikä toimivuus ole enää taattua. Puhdista haalealla vedellä, halutessaan voi käyttää tilkan tiskiainetta.

Pussi hylkii vettä, mutta päästää kosteuden läpi, jos pidät pussukkaa kukille muista laittaa lautanen kukan alle.

Koska mehiläisvaha on luonnon tuote ja kankaat ovat luonnonkuituja pussi on myös biohajoava. Tultuaan tiensä päähän pussin voi kompostoida tai leikata palasiksi ja käyttää sytykkeenä.

 

1 arvio tuotteelle KESTOPUSSI

  1. Anna-Maaria (varmistettu kirjoittaja)

    Kestopussi on mainio pestyjen salaattien ja yrttien säilytykseen jääkaapissa! Salaatit pysyy raikkaana ja rapsakkana useita päiviä. Ja vie jääkaapista vain pienen tilan!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.