Sale!
 

EKOKELMU – LARGE 33x33cm

15,90 12,00 sis ALV 24%

Large kokoinen ekokelmu soveltuu hyvin astioiden peittämiseen, eväiden pakkaamiseen tai juustolle. Ekokelmu kestää myös pakastamisen

Varastossa

 

Kuvaus

Large kokoinen ekoklemu-mehiläisvahakääre 33 x 33 cm muovautuu suurempian astioiden sekä juustojen ja eväiden ympärille.

Helsinki Design Marketin kunniaksi pinkki ja sydän kuosimme nyt erityishintaan!

Ekokelmu toimii muovikelmun tapaan. Se muovautuu kehon lämmöstä ja jähmettyy astian tai tuotteen ympärille. Toisin kuin muovinen kelmu, ekokelmu on uudelleen käyttövalmis pesun jälkeen. Koska kankaat leikataan suuremmista kankaista on jokainen kappale uniikki. Tästä syystä tuotteissa on pieniä eroavaisuuksia.

Ekokelmuun saat helposti käärittyä mm. juustot, eväät, puolikkaan hedelmän tai sipulin. Muovikelmun tapaan sillä voi myös peittää kulhon. Raaka kala tai liha eivät sovellu kääreelle.

Pese kelmu käytön jälkeen haalealla vedellä. Kuumassa vaha sulaa, eikä toimivuus ole enää taattua. Anna kuivua ja kääre on jälleen käyttövalmis. Halutessasi voit myös käyttää tilkan laimennettua tiskiainetta.

Käytämme ainoastaan secon hand kankaita, sillä Suomessa ei rikkinäiselle kankaalle tämänhetkisesti ole selkeää loppusijoituspaikkaa. Näin kangas saa piristää jonkun arkea vielä hetken, mahdollisesti tuoden myös nostalgiaa. Tästä johtuen kuosivalikoima vaihtelee ja jokainen tuote on uniikki. Lisää kommenttikenttään jos on jotain erityisiä väritoiveita niin otamme sen parhaamme mukaan huomioon.

Pyrimme jatkuvasti pitämään valikoimassamme niin retro kuoseja kuin hillittyä graafista suunnittelua sekä täysin yksivärisiä kankaita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EKOKELMU – LARGE 33x33cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *