EKOKELMU – SMALL (18x18cm)

9,90 sis ALV

Tämä pakkaus sisältää yhden Small (18×18 cm) kokoista ekokelmu-mehiläisvahakäärettä, kuosit vaihtelevat kierrätys kankaiden käytöstä johtuen. Tämä pakkaus sisältää kuvan mukaisen kuosi.

Small kokoinen ekokelmu soveltuu hyvin astioiden peittämiseen, avokadon puolikkaan säilyttämiseen. Avokado säilyttää hämmästyttävän hyvin vihreän värinsä ekokelmussa. Skumpapullon kuplien säilöämiseen tai vaikka palashampoon kuljettamiseen. Ekokelmu kestää myös pakastamisen

Varastossa

 

Kuvaus

Ekokelmu-mehiläisvahakääre toimii muovikelmun tapaan. Se muovautuu kehon lämmöstä ja jähmettyy astian tai tuotteen ympärille. Toisin kuin muovinen kelmu, ekokelmu on uudelleen käyttövalmis pesun jälkeen. Koska kankaat leikataan suuremmista kankaista on jokainen kappale uniikki. Tästä syystä tuotteissa on pieniä eroavaisuuksia.

Mehiläisvahakääreeseen saat helposti käärittyä mm. juustot, eväät, puolikkaan hedelmän tai sipulin. Muovikelmun tapaan sillä voi myös peittää kulhon. Raaka kala tai liha eivät sovellu kääreelle.

Pese ekokelmu käytön jälkeen haalealla vedellä. Kuumassa vaha sulaa, eikä toimivuus ole enää taattua. Anna kuivua ja kääre on jälleen käyttövalmis. Halutessasi voit myös käyttää tilkan laimennettua tiskiainetta.

Käytämme ainoastaan secon hand kankaita ekokelmuissamme, sillä Suomessa ei rikkinäiselle kankaalle tämänhetkisesti ole selkeää loppusijoituspaikkaa. Näin kangas saa piristää jonkun arkea vielä hetken, mahdollisesti tuoden myös nostalgiaa. Tästä johtuen kuosivalikoima vaihtelee ja jokainen tuote on uniikki, pyrimme pitää kotisivumme päivitettynä ajankohtaisella valikoimalla mutta uniikkeja yksilöitä löytyy todennäköisesti, joten ole rohkeasti yhteydessä jos tahdot lisätietoja!

Pyrimme jatkuvasti pitämään valikoimassamme niin retro kuoseja kuin hillittyä graafista suunnittelua sekä täysin yksivärisiä kankaita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.