EKOKELMU – FIRST AID KIT – Pientä Jännitystä

27,00 sis ALV

Keittiön ensiapuun soveltuva kolmen ekokelmun setti sisältää pientä jännitystä, sillä kuosit selviävät vasta kun kirjekuori avataan. Näin saat taatusti tärkeimmät tuotteet säilöön tai mukaan matkalle, koosta riippumatta.

S   18x18cm
M  25×25 cm
L   33×33 cm

 

Kuvaus

Pientä Jännitystä First Aid Kit sisältää eri kokoiset ekokelmut eri tarpeisiin. Ekokelmu toimii muovikelmun tapaan. Pientä jännitystä lisää se, että kuosit selviää vasta kun paketti saapuu. Kuosit vaihtelevat ja kommenttikenttään voi kirjoittaa jos on jotain erityisiä toiveita niiden suhteen ja .

Ekokelmu muovautuu kehon lämmöstä ja jähmettyy astian tai tuotteen ympärille. Toisin kuin muovinen kelmu, ekokelmu on uudelleen käyttövalmis pesun jälkeen. Kyseinen setin kuosit vaihtelevat kolmessa koossa. Koska kankaat leikataan suuremmista kankaista on jokainen kappale uniikki. Tästä syystä tuotteissa on pieniä eroavaisuuksia.

Ekokelmuun saat helposti käärittyä mm. juustot, eväät, puolikkaan hedelmän tai sipulin. Muovikelmun tapaan sillä voi myös peittää kulhon. Raaka kala tai liha eivät sovellu kääreelle.

Pese kelmu käytön jälkeen haalealla vedellä. Kuumassa vaha sulaa, eikä toimivuus ole enää taattua. Anna kuivua ja kääre on jälleen käyttövalmis. Halutessasi voit myös käyttää tilkan laimennettua tiskiainetta.

Ekokelmu First Aid Kit sisältää kolme ekokelmua:
S:  18×18 cm
M: 25x25cm
L:  33x33cm

Käytämme ainoastaan vanhoja kankaita, sillä suomessa ei kankaalle tämänhetkisesti ole selkeää loppusijoituspaikkaa. Näin kangas saa piristää jonkun arkea vielä hetken, mahdollisesti tuoden myös nostalgiaa. Tästä johtuen kuosivalikoima vaihtelee ja jokainen tuote on uniikki. Lisää kommenttikenttään jos on jotain erityisiä väritoiveita niin otamme sen parhaamme mukaan huomioon.

Pyrimme jatkuvasti pitämään valikoimassamme niin retro kuoseja kuin hillittyä graafista suunnittelua sekä täysin yksivärisiä kankaita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.