EKOKELMU – FIRST AID KIT – 4

28,90 sis ALV 24%

Keittiön ensiapuun soveltuva kolmen ekokelmun setti sisältää kuvan graafiset kuosit  kolmessa koossa. Näin saat taatusti tärkeimmät tuotteet säilöön tai mukaan matkalle, koosta riippumatta.

S   18x18cm
M  25×25 cm
L   33×33 cm

Varastossa

 

Kuvaus

Keittiön ensiapuun soveltuva kolmen kääeren setti sisältää eri kokoiset kääreen eri tarpeisiin. Ekokelmu toimii muovikelmun tapaan. Se muovautuu kehon lämmöstä ja jähmettyy astian tai tuotteen ympärille. Toisin kuin muovinen kelmu, ekokelmu on uudelleen käyttövalmis pesun jälkeen. Kyseinen setti sisältää kuvanmukaiset kuosit kolmessa kyseisessä koossa. Koska kankaat leikataan suuremmista kankaista on jokainen kappale uniikki. Tästä syystä tuotteissa on pieniä eroavaisuuksia.

Ekokelmuun saat helposti käärittyä mm. juustot, eväät, puolikkaan hedelmän tai sipulin. Muovikelmun tapaan sillä voi myös peittää kulhon. Raaka kala tai liha eivät sovellu kääreelle.

Pese kelmu käytön jälkeen haalealla vedellä. Kuumassa vaha sulaa, eikä toimivuus ole enää taattua. Anna kuivua ja kääre on jälleen käyttövalmis. Halutessasi voit myös käyttää tilkan laimennettua tiskiainetta.

Ekokelmu First Aid Kit sisältää kolme ekokelmua:
S:  18×18 cm
M: 25x25cm
L:  33x33cm

Käytämme ainoastaan vanhoja kankaita, sillä suomessa ei kankaalle tämänhetkisesti ole selkeää loppusijoituspaikkaa. Näin kangas saa piristää jonkun arkea vielä hetken, mahdollisesti tuoden myös nostalgiaa. Tästä johtuen kuosivalikoima vaihtelee ja jokainen tuote on uniikki. Lisää kommenttikenttään jos on jotain erityisiä väritoiveita niin otamme sen parhaamme mukaan huomioon.

Pyrimme jatkuvasti pitämään valikoimassamme niin retro kuoseja kuin hillittyä graafista suunnittelua sekä täysin yksivärisiä kankaita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.