Tarinamme

 

Olen mehiläistarhaaja ja kolmen lapsen äiti. Luonto ja eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja niitä arvoja olen halunnut opettaa myös lapsilleni. Mehiläiset ovat isona osana elämääni ja lapseni ovat kasvaneet mehiläishoito osana arkea.  

Sen lisäksi, että tarhaan mehiläisiä, opetan mehiläishoitoa ja pidän mielellään kursseja ja luentoja siihen liittyen. Olen aktiivisesti mukana yhdistys toiminnassa ja pyrin kouluttamaan myös itseäni koko ajan lisää. Koen, etten ole koskaan valmis, vaan opittavaa riittää vuodesta toiseen.

Eräällä joulutorilla kohtasimme Annika Jokelan kanssa ja sain tutustua Bee Cleverin tuotteisiin ja ihanan iloiseen ihmiseen sen takana.  Huomasimme kuinka ajatuksemme ja arvomme kohtasivat ja tuotteemme sopivat täydellisesti yhteen. Tästä kohtaamisesta lähti siemen itämään ja minun tarinani Bee Cleverin kanssa alkoi.

Annika oli perustanut Bee Cleverin vuonna 2019 ja tehnyt paljon työtä sen eteen. Bee Clever oli kuin toinen lapsi hänelle. Hän kuitenkin koki, että oli aika muutokseen, eikä hänellä ollut aikaa tai energiaa, sen tekemiseen.

Tapaamisten ja keskustelujen myötä, asiat alkoivat löytämään paikkansa ja lopulta minä adoptoin Bee Cleverin, yhdistäen siihen Nippulan hunajan toiminnan. 

Voin hyvin samaistua ajatukseen, että arjen pienillä teoilla ja valinnoilla voimme jokainen vaikuttaa ympäristöömme ja maailman hyvinvointiin. Pienistä puroista kasvaa isoja jokia ja esimerkillämme näytämme tietä tuleville sukupolville.

Minun tarinani on vielä alussa ja opeteltavaa varmasti riittää. Kommelluksiltakaan tuskin säästytään, mutta olen intoa täynnä, valmiina tekemään töitä saadakseni Bee Cleverin kukoistamaan.

Otan mielelläni vastaan palautetta ja yhteistyö ideoita!

Hunajaisin terveisin,

Sanna