RUOKALAPPU

Mehiläisvahalla päällystetty ruokalappu muovautuu kuin muovikaukalo ja on täysin muoviton. Tämän lisäksi se on 100% biohajoava.

Mehiläisvahan ansiosta ruokalappu muovautuu kehon lämmöllä, joten ruokalapun taskun saa avattua niin että se myös pysyy auki. Näin ruoka tipahtaa helpommin ruokalapun kaukalomaiseen taskuun, eikä suoraan housuille. Ruokalappu on myös helppo kuljettaa mukana, sillä se menee pieneen tilaan. Rypisteleminen ja muovaaminen, aktivoi mehiläisvahan ja tekee kovan oloisesta ruokalapusta pehmeän joka mukautuu lapsen ja tarpeiden mukaan. Sen saa myös helposti käärittyä pieneksi tiheäksi nyytiksi laukkuun, ilman että mahdollinen lika ruokalapusta käytön jälkeen leviäisi laukun pohjalle.

Käytämme ainoastaan kankaita luonnonkuiduista joten tultuaan tiensä päähän on tuote täysin biohajoava.

Ruokalaput ommellaan Suomessa uusiokäytetyistä kankaista jonka jälkeen ne päällystetään mehiläisvahalla. Ruokalappu puhdistetaan huuhtelemalla haalealla vedellä, halutessaan voi käyttää tilkan laimennettua tiskiainetta. Mehiläisvahan ansiosta, ruokalappu muovautuu kaukalomaiseksi ja sen saa hyvin mukaan myös hoitolaukkuun. Mahdolliset ruoan jäänteet pysyvät ruokalapussa tiiviisti pakattuna kunnes sen saa puhdistettua. Näin ei myöskään hoitolaukku likaannu mahdollisista ruoan jäänteistä.

Tultuaan tiensä päähän, ruokalappu leikataan palasiksi, kompostoidaan tai poltetaan. Toimii mainiona sytykkeenä jos käytettävissä on tulisija.