KYNTTILÄT

Mehiläisvahakynttilä ei valuta eikä savuta, niin kauan kun se on vedottomassa tilassa. Kynttilästä ei myöskään irtoa haitallisia pienhiukkasia ja on siksi turvallinen polttaa myös sisätiloissa. Mehiläisvahalle ominainen hunajainen tuoksu leviää huoneeseen sen polttaessa luoden tunnelmaa. Kruunukynttilää voi kevyesti painella päästä jolloin se muovautuu kynttilänjalkaan sopivan kokoiseksi.

Mehiläisvaha on luonnontuote jonka mahdollistavat mehiläiset. Sen valmistus ei siis kuluta liiallisia luonnonvaroja. Tästä syystä myös Oma Aika-, Yhteinen Hetki ja Muistolle kynttilän etiketiketit sisältävät kukkien siemeniä. Näin voi antaa pölyttäjille takaisin ja seurata kukkien kasvua. Se toimii myös muistutuksena siitä että asioiden täytyy ensin itää ja kasvaa ennenkuin ne voivat tuottaa hedelmää tai kukkaa.

Kynttilät valmistetaan käsityönä Suomessa Bee Cleverin työhuoneella.

Huomioi että kolme kynttiläparia (6 kruunukynttilää) mahtuu postituslaatikkoon joka kantautuu postilaatikkoon asti. Suuremmat tilaukset ja pöytäkynttilät lähetetään pakettina lähimpään noutopisteeseen.