Mikä ihmeen Bee Clever ja mistä meidät löytää?

Bee Cleverin tuotteiden tarkoitus on pistää meidät pohtimaan miten pienillä arkisilla valinnoilla voi yrittää tehdä ympäristöstään hieman kestävämmän. Olemme elokuussa startannut pienyritys, joka tulisesti uskoo siihen että meidän on opeteltava tekemään asioita yksinkertaisesti, mutta kestävästi. Mehiläisvahakääre on siitä hyvä esimerkki, että sen käyttö on todella yksinkertaista. Se vaatii ainoastaan totuttelua siihen että muovikelmu jääkin hyllyyn ja mehiläisvahakääre tulee sen tilalle. Usein kysyttyä osioista löytyy vastauksia moneen kysymykseen. Lisäkysymyksiä otamme kiitollisena vastaan sähköisesti osoitteesta info@beeclever.fi ja julkaisemme niitä myös sivuillamme.

TAPAHTUMAT

Osallistumme myös tapahtumiin ympäri maata, seuraavaksi vuorossa on Jooga Festival Helsinki 29.2-1.3 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Seuraavista liikkeistä löytyy Bee Cleverin tuotteita:

Helsinki

Upea life style liike DEMA osoitteessa Laivurinkatu 43.

Kisahallin sisäänkäynnin vieressä sijaitseva Health Box osoitteessa Mannerheimintie 17.

Tampere

Ytimessä sijaitsevasta Miela Designroom:ista, osoitteessa Hämeenkatu 20, huomioi kuitenkin, että sisäänkäynti on Kuninkaankadun puolella.

Kyröskoski

Lämminhenkisestä sisustuspuodista Helena Katariina Shop:ista joka avaa ovensa jälleen maaliskuussa uusissa tiloissa. Siellä pääsee myös herkuttelemaan, ja on oiva lounaspaikka jos olette vain ohimenomatkalla.

Otan ilomielin vastaan vinkkejä, jos tahtoisit nähdä Bee Cleverin tuotteita jossain tapahtumassa.

Menneitä tapahtumia

Osallistumme Korjaamon joulumarkkinoille Töölöössä 30.11-1.12. 2019Suuri kiitos kaikille kävijöille mielenkiintoisista kohtaamisista, keskusteluistaja ideoista<3

Oli myös ilo ja kunnia päästä osallistumaan Tallipihan Hohde Joulukauppaan 23.11-23.12.2019