Mikä ihmeen Bee Clever ja mistä meidät löytää?

Bee Cleverin tuotteiden tarkoitus on pistää meidät pohtimaan miten pienillä arkisilla valinnoilla voi yrittää tehdä ympäristöstään hieman kestävämmän. Olemme elokuussa startannut pienyritys, joka tulisesti uskoo siihen että meidän on opeteltava tekemään asioita yksinkertaisesti, mutta kestävästi. Mehiläisvahakääre on siitä hyvä esimerkki, että sen käyttö on todella yksinkertaista. Se vaatii ainoastaan totuttelua siihen että muovikelmu jääkin hyllyyn ja mehiläisvahakääre tulee sen tilalle. Usein kysyttyä osioista löytyy vastauksia moneen kysymykseen. Lisäkysymyksiä otamme kiitollisena vastaan sähköisesti osoitteesta info@beeclever.fi ja julkaisemme niitä myös sivuillamme.

TAPAHTUMAT

Osallistumme myös tapahtumiin ympäri maata. Ilmoitamme niistä täällä. Vinkatkaa myös meille, missä tahtoisitte meidät nähdä. Lähteä sähköpostia osoitteeseen info@beeclever.fi

Seuraavista liikkeistä löytyy Bee Cleverin tuotteita:

Helsinki

Upea life style liike DEMA osoitteessa Laivurinkatu 43.

Tampere

Ytimessä sijaitsevasta Miela Designroom:ista, osoitteessa Hämeenkatu 20, huomioi kuitenkin, että sisäänkäynti on Kuninkaankadun puolella.

Hämeenkyrö (3 tien varrella)

Lämminhenkisestä sisustuspuodista Helena Katariina Shop:ista joka avasi jälleen maaliskuussa uusissa tiloissa. Siellä pääsee myös herkuttelemaan ja on oiva lounaspaikka jos olette vain ohimenomatkalla.

Menneitä tapahtumia

Helsinki Jooga Festival 29.2-1.3.2020

Korjaamon joulumarkkinat Helsingissä 30.11-1.12. 2019

Oli myös ilo ja kunnia päästä osallistumaan Tallipihan Hohde Joulukauppaan 23.11-23.12.2019